EUROFINCA
Inmobiliaria - Real Estate - Makelaar - Im mobiliŽn

 

Een dagje uit?

Aqualandia 
Is een enorm water- en amusementspark voor zowel volwassenen als kinderen. Het park ligt ten westen van Benidorm tegen een heuvel in de buurt van Mundomar en Benidorm Palace. Het park bevat een aantal delen met verschillende thema's, allemaal omgeven door weelderig gebladerte en schaduwrijke plekken. Natuurlijk bestaat het park niet alleen maar uit water. Er zijn ook winkeltjes

 
Costa Blanca  Wordt gekenmerkt door schitterende stranden.
Voor de kust van Benidorm ligt het schitterende eiland Isla de Benidorm. Geologisch gezien is het eiland een uitloper van de Sierra Helada, dat miljoenen jaren geleden oprees uit de zee. Het eiland ligt ongeveer 3,5 kilometer uit de kust.
 
Grotten
In de Costa Blanca  zijn een tweetal grotten te vinden, de Cueva de Calaveras  gelegen in Benidoleig en de Cuevas del Canelobre in Busot. Dit laatste grottencomplex ligt op iets meer dan 25 kilometer afstand van Benidorm maar deze afstand is goed te overbruggen met de auto en bus.
 
Natuurgebieden
De liefhebbers van mooie natuur kunnen in de omgeving van de Costa Blanca  hun hart ophalen. In de nabije omgeving bevinden zich maar liefst zeven schitterende natuurgebieden en ieder gebied heeft zijn eigen kenmerken en is op zijn manier bijzonder. De parken zijn populaire broedplaatsen voor vogels.
 

Parken en Dierentuinen
In de omgeving van de Costa Blanca  kunnen niet alleen kinderen maar ook ouderen genieten van schitterende dieren zoals dolfijnen, zeeleeuwen en zelfs leeuwen! Echte dierenliefhebbers komen dus niets te kort in de dierentuinen van de streek.
Mundomar
,Terra Natura.

 
Shows in Benidorm
Benidorm Palace, gevestigd in het centrum van Benidorm, biedt het de beste internationale zang en dansattracties genieten van een formidabel spektakel.