EUROFINCA
Inmobiliaria - Real Estate - Makelaar - Immobilien

 

Wat is er zoals te doen?

De Costa Blanca is te vinden in het zuidoosten van Spanje en heeft een kustlengte van ongeveer 200 kilometer met veel zandstranden. De kust wordt wit genoemd wegens de uitbundige amandelteelt in het verleden. De temperatuur is gemiddeld 18 graden

   

Costa Blanca
Is ideaal voor bergwandelaars. De schitterende natuur wordt afgewisseld met beklimmingen, diepe afgronden en open vlaktes.
Ook liefhebbers van mountainbiking kunnen zich in het achterland volledig uitleven. Er zijn verschillende parcours uitgezet, zowel voor de beginner als voor de gevorderde fietser. U fietst langs steile afgronden, rijdt tegen steile hellingen op en verkent de meest gevaarlijke afdalingen. Echte avonturiers mogen dit zeker niet missen.

 
 

Duiken en Diepzeevissen in de Middellandse Zee
Er zijn in de Costa Blanca verschillende plekken waar u goed kunt duiken er zijn meerdere duikscholen.Vissen is een heerlijke belevenis, De zon die de hele dag schijnt, de schitterende vissen die u kunt vangen en de ontspannenheid van de vakantie, echt genieten! U vaart er heen met de boot en bent in 20 ŗ 30 minuten op uw duikbestemming.

 
   
Jachthavens van de Costa blanca
In de meer dan twintig jachthavens van de Costa Blanca kunt u bijvoorbeeld gedurende het hele jaar kunt u er  zeilles nemen, waar de minder ervaren zeilers kunnen oefenen onder de beschutting van de golfbreker en de meer ervaren zeiler kan bijvoorbeeld de overtocht richting Isla de Benidorm maken, waar u heerlijk kunt snorkelen en kunt genieten van al het moois in de zee.
De nautische clubs bieden het gehele jaar door de mogelijkheid en hebben een uitgebreid programma. Het bekendste is de 200 Mijlen Regatta.
De Costa Blanca leent zich daarom heel goed voor prachtige zeiltochten waarbij haventjes aangedaan kunnen worden en er kan geankerd worden in ťťn van de vele baaien. U kunt dan voor anker gaan en de nacht doorbrengen op een idyllisch strandje. Tijdens een zeiltocht kunt u de volgende jachthavens aandoen.
Bootochten Maak een boottocht langs de Costa Blanca of bekijk de onderwaterwereld met een boot met glazen bodem. Feesten op het water? Boek dan een party cruise
 
Water Sport 
U kunt alle denkbare watersporten beoefenen. Catamaran, windsurf, kayak, wakeboarding,rafting  
Kabel-waterskiŽn
 is natuurlijk onwijs leuk, zeker als er nog een paar golven zijn die vervolgens fungeren als schans. Op het strand van Benidorm en de andere badplaatsen aan de Costa Blanca kunt u een jetski huren. Nadat u een zwemvest heeft aangedaan, wordt in het kort verteld hoe de jetski werkt. Daarna mag u zich uitleven op het water!Benidorm is de stad waar 's werelds eerste kabel-waterskiŽn installatie werd gebouwd. Vandaag de dag kunt u er nog steeds gebruik van maken. In de jaren '60 werd het kabel-waterskiŽn uitgevonden door de Duitse ingenieur Bruno Rixen. In 1966 werd de
installaties officieel geopend in Benidorm. Het grootste verschil tussen klassiek waterskiŽn en de variant met de kabel is dat bij kabel-waterskiŽn helemaal geen boot nodig is
 

Andere activiteiten Paardrijden  is een schitterende manier om het achterland van de Costa Blanca te bewonderen.
Parasailing is een combinatie tussen wind en water en.
Concerten, Low Cost Festival, Thema parken, Bowlen,

 

Natuurlijk wilt u ook nog genieten van het strand en de zon, waar de actieve vakantieganger kan zichzelf helemaal uitleven.